Animatie

Bewegend beeld voor extra duidelijkheid.

Iets dat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit een video is animatie. Animatie is een soort tekenfilmachtige toevoeging aan uw video. Door animatie aan uw video toe te voegen creëert u niet alleen een professionele look maar ook extra duidelijkheid. Het maakt het ook nog eens aantrekkelijker om naar uw video te kijken.

Backstage Film Productions biedt u de mogelijkheid om in de nabewerking van uw videoproductie te kiezen voor het toevoegen van animatie elementen. Dit kan bijvoorbeeld het animeren van uw logo zijn. Veel logo’s krijgen een extra dimensie door elementen te laten bewegen. Dit komt zeer professioneel over.

Het kan ook zo zijn dat u geen platform heeft om uw verhaal duidelijk te maken. Dan biedt animatie voor u de uitkomst. Wij vertellen uw verhaal dan door middel van bewegende tekeningen die begeleid kunnen worden door een voice-over. Wij verzorgen het gehele proces van het schrijven van het script tot het ontwerpen van uw animatie. Ook hierbij geldt dat animatie een complex en tijdrovend proces is. U kunt het zo moeilijk en uitgebreid maken als u wilt.

animatie

 

Bent u al onder de indruk? Bekijk onze andere projecten in ons portfolio!

Bekijk portfolio