Video

Professionele bedrijfsvideo's; van planning naar montage.

Onze ‘core business’ ligt voornamelijk bij videoproductie. We maken daarbij handig gebruik van verschillende social media platforms. Aangezien internet in deze tijd onze grootste informatiebron is en er iedere dag miljoenen mensen achter hun PCs, tablets of telefoons zitten, maken we hoofdzakelijk videoproducties die bedoeld zijn voor het web (internet).

Het doel van een (bedrijfs)video is om (potentiele) klanten te informeren en over te halen om gebruik te maken van uw service. Videoproductie is een tijdrovend proces waarbij we niet binnen een uurtje klaar zijn. Voorbereiding is hierbij méér dan het halve werk. Wij werken in 3 stappen: Planning, Praktijk en Vorming.

Planning

Wij gaan samen met u een slim plan schrijven voor uw video waarbij het doel van uw video duidelijk is. Van daaruit schrijven we een draaiboek dat ervoor moet zorgen dat we in de praktijk uw ideeën kunnen gaan visualiseren.

Praktijk

Conform het draaiboek gaan we in de praktijk een weergave maken van wat u aan uw klanten wilt laten zien. Vervolgens gaan we naar de desbetreffende locatie(s) en maken de bijbehorende beelden. Kwaliteit en tijd zijn hierbij verbonden kernpunten.

Vorming

In deze fase krijgt de video zijn uiteindelijke vorm. We monteren de video op een professionele & zorgzame manier en zorgen ervoor dat uw video eenvoudig te plaatsen is op het web (internet).

Backstage Film Productions heeft voor vrijwel ieder budget een oplossing. Hoe complexer de video hoe hoger de kosten natuurlijk zijn. Complexer wil echter niet altijd zeggen dat het beter is. Neem daarom gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Vaak zijn kleinere budgetten voldoende om een goede en doeltreffende video te maken. Hier komt gewoonweg creatief denken bij kijken.

Bent u al onder de indruk? Bekijk onze andere projecten in ons portfolio!

Bekijk portfolio