Over ons

Backstage Film Productions is uw creatieve partner in beeld.

Backstage Film Productions is een creatief en energiek videoproductiebedrijf gelegen in het centrum van Heerlen. Mensen ondersteunen in het overbrengen van hun boodschap en het in beweging brengen van anderen is de kracht van ons als bedrijf.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het ‘uitwerken en realiseren’ van videoproducties voor bedrijven, instellingen en organisaties. Daarnaast geven wij advies (op maat) aan onze klanten en doorlopen we samen het traject van een productie. Vanwege onze uitgebreide kennis en vaardigheden bieden wij u een helpende hand bij het visualiseren van uw ideeën.


Visie

Wij als videoproductiebedrijf vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn over het afnemen van een product bij ons. Na afloop willen wij net zo tevreden zijn over het eindresultaat als u dat bent. Samenwerking en het goed afstemmen van afspraken en ideeën staat bij ons bovenaan.

Missie

Onze missie is het ondersteunen en overbrengen van informatie van bedrijven en particulieren. Wij bieden daarbij een gevarieerd aanbod van visueel-ondersteunende producten aan. Wij zien het dan ook als onze taak om onze klanten te helpen bij het verder ontwikkelen van hun onderneming. Hierbij leveren wij visueel duurzame producten aan van hoogstaande kwaliteit die onbeperkt gebruikt kunnen worden.

 

Samenwerking met o.a

Logo's website BFP totaal 2

 

Bent u klaar om op te vallen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact opnemen